Alle categorieën

Wereldwijde markt

Home>Over Ons>Wereldwijde markt

Domestic Market

               

Beyond is gespecialiseerd in infusiebeheer (infusiepomp, spuitpomp, enz.), slaap-slaapapneu-oplossingen, ademhalingszorg (CPAP, BPAP-apparaten en masker), tandheelkundige apparatuur, medische techniek, verpleegoproepsystemen, enz., die wereldwijd worden toegepast in duizenden medische instellingen. Beyond heeft goede samenwerkingsrelaties met tal van ziekenhuizen en deskundigen. Met een aantal kantoren en dochterondernemingen in verschillende provincies en gemeenten en autonome regio's zoals Zhengzhou, Nanjing en Chengdu, heeft de businesslijn van Beyonds wereldwijde dekking in meer dan 50 landen en regio's, waardoor een compleet verkoop- en servicenetwerk ontstaat.

                       

Ondertussen ontwikkelt Beyond een diepgaande samenwerking met Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, evenals een aantal wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en academies. Daarnaast past Beyond klinische vereisten toe en worden de allernieuwste medische technologieën belichaamd in de medische behandeling in de productinnovatie van Beyond, die zich er ook voor inzet om de ontwikkeling van de menselijke gezondheid te bevorderen met betere en waardevollere producten en oplossingen.

                       

Als Hunan Hi-tech Entrepreneurs heeft Beyond bijna 20 patenten en copyrights voor 16 softwareapplicaties ontwikkeld en verleend, wat een echte ondersteuning is voor de duurzame ontwikkeling van het bedrijf door toepassing in de daadwerkelijke productie, een verbetering van de stabiliteit en betrouwbaarheid van technologie en een verbetering van het kernconcurrentievermogen. 


Overzeese markt

De afgelopen jaren breidt Beyond zijn internationale bereik uit en vormt het een mondiaal marketingnetwerk met 3 geweldige internationale marketingteams.

                       

Onze producten worden goed verkocht in meer dan 50 landen en regio's:

                       

Zuidoost-Azië: Thailand, Filippijnen, Maleisië

                       

Europa en Amerika: Duitsland, VK, de Verenigde Staten, Canada

                       

Anderen: Brazilië, Rusland, Dubai, India

                       

De producten en diensten van Beyond hebben erkenning en een goede reputatie gekregen onder grote medische zorgverleners.

Populaire categorieën

0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg