Alle categorieën

Innovatieve R&D

Home>Over Ons>Innovatieve R&D

Innovatieve R&D


               

Sinds de oprichting heeft Beyond een enorme investering in R&D gedaan, een groep senior software- en hardware-ingenieurs en mechatronica-experts bijeengebracht (opgericht) en een robuust groot, pragmatisch en efficiënt R&D-team opgebouwd, bestaande uit beroemde klinische academici en consultants. Met een geweldig R&D-team en productietechnologieën promoot Beyond op uitgebreide wijze het vermogen tot innovatie, voldoet nauwkeurig aan de veranderende markteisen van onmiddellijke marktveranderingen, hervormingen volgen de tijdsverandering en vooruitgang, om hoogwaardige producten en professionele diensten te leveren die profiteren van productie en technologie.

                       

Ondertussen ontwikkelt Beyond een diepgaande samenwerking met Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, evenals een aantal wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en academies. Daarnaast past Beyond klinische vereisten toe en worden de allernieuwste medische technologieën belichaamd in de medische behandeling in de productinnovatie van Beyond, die zich er ook voor inzet om de ontwikkeling van de menselijke gezondheid te bevorderen met betere en waardevollere producten en oplossingen.

                       

Als Hunan Hi-tech Entrepreneurs heeft Beyond bijna 20 patenten en copyrights voor 16 softwareapplicaties ontwikkeld en verleend, wat een echte ondersteuning is voor de duurzame ontwikkeling van het bedrijf door toepassing in de daadwerkelijke productie, een verbetering van de stabiliteit en betrouwbaarheid van technologie en een verbetering van het kernconcurrentievermogen. 


Populaire categorieën

0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg