Alle categorieën

Nieuws

Home>Nieuws

FIME2022 | BYOND Medical verschijnt op de Florida International Medical Expo

Tijd: 2022-08-08 Hits: 265

WeChat Image_20220729100307

Internationale medische vakbeurs en congres in de Verenigde Staten

Tentoonstellingsnaam: Florida International Medical Expo (FIME)

Adres: Miami Beach Convention Center (MBCC), Miami Beach, Florida, VS.

Tijd: van 27-29 juli 2022

Cabine Nr.: A59

WeChat Image_20220727141740

De 31ste American International Medical Equipment Exhibition (FIME) werd groots geopend in Miami, Noord-Amerika op 27-29 juli. Dankzij de geleidelijke versoepeling van de nieuwe kroonpandemie vertoonde de tentoonstelling ook een sterk herstelmomentum, uit 45 landen Meer dan 700 bedrijven uit China en de regio namen met succes deel aan de tentoonstelling en trokken in totaal 12,650 professionele bezoekers uit 80 landen en regio's .

-2

FIME is de grootste internationale medische vakbeurs en conventie in de Verenigde Staten. Registranten van alle specialiteiten en disciplines van over de hele wereld en uit de gezondheidszorg komen naar FIME om meer te weten te komen over de nieuwste medische apparaten, producten, benodigdheden, technologieën en diensten en om te leren van experts uit de industrie tijdens een driedaagse educatieve conferentie met zes nummers.

未 命名

Als een van de weinige Chinese merken die deelnemen aan de tentoonstelling,DOOR Medical maakte voor het eerst zijn debuut in FIME en het was ook de eerste keer dat alle producten op hetzelfde podium op de Noord-Amerikaanse markt stonden. De totaaloplossing voor diagnose en behandeling werd onthuld, waarbij het onafhankelijke innovatieplan van nationale merken met de wereld werd gedeeld.

-1

Vorige: Byond Medical helpt Centraal-Aziatische landen om de epidemie te bestrijden

Volgende: MECICA 2022 !Welkom om ons te ontmoeten op de Medica Fair in Duitsland

Populaire categorieën

0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg