Alle categorieën

Nieuws

Home>Nieuws

"Diep ploegend" Turkije - Duizenden mijlen aan hulp om samen de epidemie te bestrijden

Tijd: 2021-12-07 Hits: 365

     De Republiek Turkije (Turks: Türkiye Cumhuriyeti; Engels: de Republiek Turkije), ook wel Turkije genoemd, is een land dat zich uitstrekt over Europa en Azië. Het grenst aan de Zwarte Zee in het noorden, de Middellandse Zee in het zuiden, Syrië en Irak in het zuidoosten en de Egeïsche Zee in het westen. , Grenst aan Griekenland en Bulgarije, en grenst in het oosten aan Georgië, Armenië, Azerbeidzjan en Iran. De geografische ligging en het geopolitieke strategische belang van Turkije zijn uiterst belangrijk, en het is het kruispunt tussen Europa en Azië.

Kalkoenen

    Het nieuwe kroonvirus blijft zich verspreiden en de epidemische situatie in veel landen is nog steeds niet optimistisch. Onlangs heeft de Turkse epidemie een trend van herstel. Vanaf het moment van schrijven: Turkije heeft de afgelopen 23,496 uur 24 gevallen toegevoegd in de strijd tegen de nieuwe kroonepidemie. Sinds het begin van de epidemie zijn in totaal 6,435,773 gevallen bevestigd en is het totale aantal doden 57,283.

三代泵在土耳其高端使用的装机场景_副本

    Sunfusion-serie infuuspomp Semi-2|Erch-6|Anim-8 

Scenario's gebruikt in high-end clubs in Turkije

   DOOR Medical zet zich in voor verdieping van de Turkse markt en heeft unanieme lof gekregen van lokale distributeurs en ziekenhuizen vanwege de uitstekende productkwaliteit en goede gebruikersreputatie. Geteisterd door de epidemie, is er een ernstig tekort aan anti-epidemisch materiaal in Turkije. Lokale distributeurs bestelden met spoed een groot aantal materialen bij ons bedrijf. Na ontvangst van de bestelling heeft ons bedrijf onmiddellijk het noodwerkplan geactiveerd, de grondstofvoorraad van niet-invasieve ventilatoren en ademhalingsmaskers verhoogd en productielijnmedewerkers geregeld Overuren maken om te produceren en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de epidemie preventie en controle materialen zijn gegarandeerd om de tijdige levering van bestellingen te garanderen.

微 信 图片 _20211207151549_ 副本

      Tegenwoordig is de wereld al lang een global village en is het lot van de mensen van alle landen nauw met elkaar verbonden. In het licht van de epidemie moeten we ons verenigen. Biyang Medical heeft zich altijd gehouden aan de missie om "wetenschap en technologie te gebruiken om de gezondheid van de mens te begeleiden", en draagt ​​zoveel mogelijk bij aan de wereldwijde strijd tegen de "epidemie".


Vorige: Zoek innovatie en vooruitgang, Beyond loopt voorop

Volgende: Byond Medical helpt Centraal-Aziatische landen om de epidemie te bestrijden

Populaire categorieën

0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg