Alle categorieën

Kwaliteitsbetrokkenheid

Home>Over Ons>Kwaliteitsbetrokkenheid

Kwaliteitsbetrokkenheid

Gericht op productkwaliteit en georiënteerd op de eisen van de klant, heeft Beyond een degelijk kwaliteitsmanagementsysteem opgezet, dat de kwaliteitstrilogie van planning, controle en verbetering uitvoert. Beyond houdt zich aan waarheid, uitmuntendheid en vooruitgang op basis van geavanceerde productieapparatuur en een sterke technische werking, met strikt productiebeheer en kwaliteitscontrole als garantie.

Beyond beschikt over de standaard productiewerkplaats op nationaal niveau: gevisualiseerde en gestandaardiseerde productiebeheerprocessen worden gerealiseerd door intelligente beheermethoden; Producten worden geselecteerd na een rigoureus evaluatieproces van grondstof tot verpakking, waarbij controlenormen en traceerbaarheid gedurende het hele proces van materialen, proces en afgewerkte producten worden gegarandeerd; Het on-time leveringspercentage van materialen van bases overschrijdt 1%, en het tarief van elektronische kwaliteitsinspectie bereikt 95%.

Beyond is eigenaar van een nationaal toonaangevend testlaboratorium en voldoet absoluut aan de eisen van materialen en productprestaties, wat de veiligheid en betrouwbaarheid van klinische toepassingen in verschillende omgevingen garandeert.


Certificaten

Beyond is gecertificeerd met ISO9001, ISO13485, CE, ISO14001, OHSAS18001, nationaal GB/T29490-2013 en Grade-III van Work Safety Standardization.

Populaire categorieën

0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg